Lecturile lunii octombrie & 2 Book Clubs – Echilibrul perfect dintre dezvoltarea profesională și cea spirituala

Octombrie a fost o lună plină de lectură în care am reușit să citesc patru cărți, foarte diferite una de cealaltă. În ultima perioadă sunt tot mai atrasă de latura aceasta spirituală și tot ce ține de divinitate și conexiunea noastră cu universul.

În vara asta, la sugestia unor colegi de birou am început un book club la universitatea unde lucrez și mi-a plăcut experiența. Recent, m-am înscris și la book clubul de la yoga și încă de la prima întâlnire m-am simțit în elementul meu. 

Contrastul între cele două book cluburi este unul foarte binevenit pentru că la birou, lecturile se axează destul de mult pe dezvoltare profesională, pe când la întâlnirile de la yoga citim foarte mult despre latura spirituală. Nu îmi rămâne decât să mai strecor o lectură două din spera ficțiunii și am găsit echilibrul perfect în ceea ce privește obiectivul meu lunar de citit. 

 1. Tantra of the Yoga Sutras de Alan Finger. Este prima carte pe care am citit-o la book clubul de la yoga și lectura aceasta mi-a deschis și mai mult apetitul către zona spirituală și conexiunea noastră cu universul. Alan Finger a reușit să transpună învățăturile vechiului tratat de yoga — Yoga Sutra of Patanjali — într-o lectură ușor de înțeles și digerat despre cei patru piloni ai yoga. Este o carte pe care nu o poți citi doar o dată și atât. O lectură care musai trebuie aprofundată și mai apoi însoțită cu practici aplicate în viața de zi cu zi. 
 2. Puterea momentelor: De ce anumite experiente au un impact extraordinar asupra noastra de CHIP HEATH, DAN HEATH. La book clubul de la birou am terminat de citit cartea fraților Heath a căror carieră se concentrează în zona de strategie de business și dezvoltare profesională. O carte foarte practică cu exemple din viața de zi cu zi despre cum poți crea momente memorabile pentru cei din jur, atât în mediul profesional cât și în sânul familiei. Îți recomand să o citești dacă lucrezi în customer service și ești interesat/ă de cum poți crea momente unice și memorabile pentru cei din jur. 
 3. Fragil de Simona Gosu. Luna asta am simțit să mă întorc puțin și la raftul cu lecturi în limba română și am ales să citesc proza de debut a scriitoarei Simona Gosu. O colecție de povești scurte despre familii disfuncționale, vulnerabilitate, frici, și copii lăsați la cheremul destinului. Nu cred ca am mai citit până acum o proză scurtă românească care să aibă un impact atât de profund asupra mea. Simona Gosu explorează anxietățile copilăriei, instabilitatea emoțională a adulților, separarea și abandonul familial într-o formă subtilă dar care rămâne cu tine foarte mult timp. Dacă mai ai loc de încă o carte până la sfârșitul anului, ți-o recomand pe aceasta.     
 4. Mincinoșii de EMILY LOCKHART. O carte destul de populară despre care s-a tot vorbit în ultimul timp. Contrar opiniei majorității, cartea nu m-a prins, sau cel puțin nu așa cum au descris sute de cititori pe toate forumurile de lectură. Este foarte posibil să fi fost eu cea care nu s-a ancorat complet în poveste, sau poate că nu am citit cartea la momentul oportun. Pe scurt, este vorba despre o familie americană (putred de bogată) de culoare albă  care își petrece verile pe insula lor privată. Restul sunt doar minciuni.

Tu ce cărți ai citit luna asta?

2 Replies to “Lecturile lunii octombrie & 2 Book Clubs – Echilibrul perfect dintre dezvoltarea profesională și cea spirituala”

 1. Hello crossingborderstories.com Owner!

  My name’s Eric and I just came across your website – crossingborderstories.com – in the search results.

  Here’s what that means to me…

  Your SEO’s working.

  You’re getting eyeballs – mine at least.

  Your content’s pretty good, wouldn’t change a thing.

  BUT…

  Eyeballs don’t pay the bills.

  CUSTOMERS do.

  And studies show that 7 out of 10 visitors to a site like crossingborderstories.com will drop by, take a gander, and then head for the hills without doing anything else.

  It’s like they never were even there.

  You can fix this.

  You can make it super-simple for them to raise their hand, say, “okay, let’s talk” without requiring them to even pull their cell phone from their pocket… thanks to Web Visitors Into Leads.

  Web Visitors Into Leads is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know immediately – so you can talk to that lead immediately… without delay… BEFORE they head for those hills.

  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Web Visitors Into Leads now to see exactly how it works.

  Now it’s also true that when reaching out to hot leads, you MUST act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better!

  That’s what makes our new SMS Text With Lead feature so powerful… you’ve got their phone number, so now you can start a text message (SMS) conversation with them… so even if they don’t take you up on your offer right away, you continue to text them new offers, new content, and new reasons to do business with you.

  This could change everything for you and your business.

  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to learn more about everything Web Visitors Into Leads can do and start turing eyeballs into money.

  Eric
  PS: Web Visitors Into Leads offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately!
  It even includes International Long Distance Calling.
  Paying customers are out there waiting.
  Starting connecting today by CLICKING HERE http://jumboleadmagnet.com to try Web Visitors Into Leads now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=crossingborderstories.com

  1. Stephan Wise says: Reply

   Hi there,

   We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

   – We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month.
   – People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction.
   – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’.

   The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

   If you’d like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further.

   Kind Regards,
   Stephan

Leave a Reply