Opt ani în strâinătate marchează o experienţă nouă în America!

Vara asta se împlinesc opt ani de explorare și autocunoaștere, de nebunie și dor, de nostalgie pentru trecut şi curiozitate pentru viitor, dar în special, vara asta se împlinesc opt ani de când port cu mine dorința aceasta puternică de a împărtăși cu familia mea – în timp real, nu doar virtual – locurile pe care eu le numesc acasă.

Acum câțiva ani, când viața mi-a oferit oportunitatea să descopăr o lume nouă, primul lucru pe care am vrut să îl fac a fost să împărtășesc cu cei dragi experiențele mele de peste hotare. Îmi amintesc de prima oară când am văzut oceanul Pacific sau când am mers la piramidele mayese din Mexico City, şi îmi ziceam în gând că într-o bună zi vreau să-i aduc şi pe ai mei să cunoască locurile astea frumoase de care eu am privilegiul să mă bucur.

În ultimii doi ani, dorința aceasta s-a accentuat şi mai mult pentru că mutarea în Statele Unite a fost un vis la care cei dragi mie mi-au fost părtași încă de la început, și au știut cât de importantă a fost această realizare pentru mine.

Așteptarea a fost lungă dar mai bine mai târziu decât niciodată. Așadar, vă împărtășesc cu entuziasm şi bucurie că mama și tata sunt primii din familie care sparg gheața și vin să mă viziteze în Statele Unite, dar sunt sigură că imediat după ei vor urma şi alții. Până la urmă sunt fericită să știu că, prin prisma nebuniei mele, am să reușesc să le ofer şi lor oportunitatea de a cunoaște oameni noi şi culturi diferite şi de a vedea viaţa dintr-un unghi diferit. Chiar dacă eu sunt prima din familie care a făcut acest pas, las poarta posibilităților deschisă pentru următoarele generații din familia noastră.

Îmi doresc să împărtăşesc cu voi cât mai multe detalii din vacanţa pe care mama şi tata o vor petrece în California, de la cum li se pare mâncarea pe aici, la cum îşi imaginau America şi cum au găsit-o de fapt, şi tot aşa. Nu promit, dar poate iese şi o serie de interviuri cu amândoi despre experienţele trăite.

Stay tuned, the Papuc’s are coming to America and I couldn’t be happier! 

Leave a Reply