Legături de suflet

Majoritatea oamenilor își caută sufletul pereche – acea persoană care să ne citească gândurile, să ne asculte inima și să ne oglindească sufletul – în sexul opus sau în partenerul de viață. Suntem într-o continuă căutare de afecțiune, înțelegere, iubire și compatibilitate.

Eu mă consider norocoasă pentru că nici nu cred că începusem să caut ceva, când am și găsit-o pe ea. Sufletele noastre se potrivesc nu pentru că sunt la fel, ci pentru că sunt diferite, dar se completează reciproc.

Și pentru că relația noastră este mai puternică decât orice cuvânt aș încerca să-i atribui, am așternut pe hârtie câteva emoții ce tresar în mine atunci când mă gândesc la ea, la noi și la legătura noastră sufletească ce a reușit să rupă barierele distanței și ale timpului.

O legătură de suflet se întâmplă atunci când emoțiile vorbesc între ele, când destăinuirile se fac printre lacrimi dar și printre multe râsete. O legătură de suflet prinde viață fără introduceri, fără prea multe cuvinte, și de cele mai multe ori fără vreun pre-aviz. O legătură de suflet vine de la sine, fără să fie forțată de circumstanțe sau legături de sânge. O legătură de suflet înseamnă să fim împreună, însă nu înseamnă să fim neapărat la fel.

O legătură de suflet rămâne pentru totdeauna și nu cere nimic la schimb.

O legătură de suflet este și legătura noastră.  A mea și a ta. Legătura noastră nu se măsoară în ani de prietenie, ci în emoții, în amintiri construite împreună, în sinceritate și devotament. Legătura noastră sfidează timpul și distanța ce ne desparte.  

Pentru că nicio legătură de suflet nu poate fi limitată de un ocean. Pentru că sufletele noastre își vorbesc de la mii de kilometri distanță. Pentru că de fiecare dată când am o bucurie ești prima persoană cu care vreau să o împart. Pentru că îmi este dor de îmbrățișarea ta mai mult decât orice. Pentru că viața mea nu ar avea sens fără tine în ea.

Leave a Reply