Frica de schimbare

Frica de schimbare. Te posedă și nu îți mai dă drumul. Te paralizează. Pune stăpânire pe mintea ta și îți blochează orice intenție de a acționa. Frica de necunoscut, dar și frica de deznodământul pe care TU îl creezi în mintea ta. 

Frica te face să te întorci la calea cea mai ușoară, cea în care nu trebuie să faci nimic, în care abandonezi orice încercare de a mai schimba ceva. Dacă alegi calea ușoară, frica se va transforma în lamentare, sentimente negative, insatisfacție, nepăsare, depresie. Lasă fricile să iasă la iveală. Așterne negru pe alb toate fricile și dă-ți răgaz să asimilezi schimbarea care vine cu fiecare în parte. 

Wherever your actions go, your ENERGY follows.

  • Orice schimbare reprezintă doar un capitol în viața ta. Nu îți va defini toată viața. Desprinde-te de poveștile din trecut și fă loc pentru noi experiențe în viața ta. 
  • Povestea ta este plină de alegeri. Viața ta este produsul alegerilor tale. Concentrează-te pe ceea ce poți controla nu pe lucrurile asupra cărora nu ai control.
  • Nu îi poți controla pe ceilalți.  Renunță să mai dai vina pe cei din jur pentru ceea ce se întâmplă în viața ta. Nu aștepta ca ceilalți să acționeze după principiile tale. Fiecare se ghidează în viață în funcție de experiențele trăite. 

If you want people to give you their best, set them free.

  • Nu există eșec. Există doar lecții învățate.
  • Și cel mai important: Don’t give up and enjoy the ride.

Leave a Reply