Tu citesti carti scrise de autori romani? Lista scurta de recomandari recente

De câțiva ani încoace caut mereu cărți bune scrise de autori români contemporani și de fiecare dată când vin în țară pun o comandă pe elefant.ro sau merg la Cărturești și cumpăr cărțile pe care le strâng pe listă de-a lungul timpului.

De data aceasta am profitat că ai mei aveau să îmi trimită niște acte în original de care aveam nevoie și am plasat o comandă de cărți pentru a o include în pachet.

Într-un timp citeam exclusiv cărți în engleză și spaniolă, dar în ultimii ani, mai ales de când am citit cartea Prințesei Urbane, Ziua in care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni, mi s-a deschis un apetit pentru citit cărți și în limba română, dar nu bestselleruri traduse, ci cărți scrise de autori români. Am citit destul de multe cărți scrise de autori români și o să fac o listă mai lungă într-un articol separat, dar momentan sunt încântată să vă prezint achizițiile recente.

Surprinzător de rapid, (în mai puțin de două săptămâni) pachetul trimis de ai mei a ajuns teafăr și nevătămat și după ce am ridicat coletul de la poștă am deschis cutia ca și cum era dimineața zilei de Crăciun. 

Vă las mai jos lista de cărți care așteaptă să fie citite, una dintre ele deja am terminat-o, fiind vorba despre cea de-a doua carte a prietenei mele Anca, Meditația Cireșului Înflorit. Dacă nu ai citit prima ei carte, Atracția Succesului, ti-o recomand. Dacă ai recomandări de cărți scrise de autori români scrie-mi un mesaj în căsuța de mai jos. 

Leave a Reply